Bizzfinder
Afaceri romanesti

Cauta

Conditiile de utilizare


Bizzfinder este o platforma web de informare, bazata pe date publice puse la dispozitita publicului de terti in reteaua internet, folosind diferite canale social media, preluate prin sisteme automate sau introduse manual.

Scopul Bizzfinder este de a sprijini si dezvolta mediul antreprenorial romanesc, dar si de a facilita accesul publicului la servicii, aducand in acelasi loc cererea de servicii a clientilor si oferta de servicii a antreprenorilor.

Pentru informare, abonatii si utilizatorii inregistrati in baza de date vor primi emailuri ori de cate ori este necesar.

Depunem toate eforturile pentru o functionare corespunzatoare a acestui site si a site-urilor partenere. Cu toate acestea nu garantam acuratetea, durabilitatea, completitudinea, serviciile, soft-ul, text-ul, grafica si link-urile de pe acest site si nici de pe site-urile partenere. Pe cat este permis prin lege, renuntam la toate garantiile, fie implicite sau explicite.

Nu garantam ca acest site si/sau site-urile partenere opereaza fara erori sau ca site-urile si serverele pe care ruleaza nu sunt virusate. Daca folosirea acestui site, a site-urilor partenere sau a materialelor de pe acestea rezulta in necesitatea repararii sau a inlocuirii unor echipamente sau date, nu suntem responsabili pentru acoperirea costurilor.

Producatorul acestui site si/sau partenerii sai nu sunt responsabili de pagubele directe, indirecte, speciale, rezultate sau alte pagube (incluzand dar nu limitat la orice pierderi in profituri, intreruperea productiei, pierderea de informatii sau programe si date) cauzate de folosirea, sau imposibilitatea utilizarii, continutului si functionalitatii acestui site sau orice site cu link-uri pe acesta, fie bazat pe incalcarea unui contract, nerespectarea garantiei, neglijenta sau orice altceva si daca ati fost informati in prealibil de posibilitatea unor asemenea pagube.

Mentionam ca nu utilizam fisiere cookies pentru a urmari comportamentul utilizatorilor. Utilizam doar setari tehnice cu timp limitat necesare functionarii corecte a aplicatiilor informatice. Aplicam politica de protectie a datelor cu caracter personal si modificarile propuse de Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

Responsabilitatea datelor si fotografiilor publicate pe site-urile Bizzfinder revine in totalitate in sarcina utilizatorilor care le publica. BizzFinder nu raspunde pentru folosirea neautorizata a datelor si fotografiilor privind publicitatea pe site.

Pentru semnalarea problemelor privind functionarea acestui site contactati-ne la adresa de eMail support@bizzfinder.info .

Folosind in continuare acest site sau site-urile partenere, consideram implicit ca ati luat cunostinta si sunteti de acord cu cele mentionate aici.

Am inteles si sunt de acord.

Informatii

 • O comunitate virtuala de antreprenori si afaceri sub forma unui portal web, cu publicitate on-line si recomandari pentru toate afacerile, dar mai ales pentru afacerile cu capital romanesc.
  Scopul Bizzfinder este de a sprijini si dezvolta mediul antreprenorial romanesc aducand in acelasi loc cererea clientilor si oferta de servicii a antreprenorilor la orice ora din zi si din noapte. Iti inscrii afacerea aici si milioane de utilizatori vor afla despre aceasta.

 • Orice persoana care cauta afaceri in zona sa geografica sau doreste sa isi faca cunoscuta afacerea.

 • Iti trebuie o adresa de email valida, plus 5 minute din timpul tau pentru completarea profilului, folosind butonul     de pe portal.
  Procesul de inscriere este gratuit, este simplu, rapid si intuitiv. Daca totusi nu ai timp, foloseste aplicatia WhatsApp cu mesajul Vreau cont pe BizzFinder catre numarul +34.643.194.544 si un coleg te va contacta in cel mai scurt timp pentru detalii si recomandari.

 • Ofera acces si apartenenta la ceea ce va fi cea mai mare comunitate romaneasca de afaceri, precum si cel mai puternic instrument de publicitate, publicitatea on-line, la cele mai bune preturi din piata de gen.
  Adauga la acestea cele mai importante lucruri necesare pentru cresterea afacerii tale :
  - capital de incredere prin recomandarile pe care le primesti de la clienti si parteneri
  - acces permanent si facil la date publice de afaceri
  - vizibilitate permanenta prin publicitate on-line in zona ta geografica de activitate dar si in internet la modul general
  - contact rapid cu potentialii clienti
  - mai multi vizitatori pe site-ul tau web, daca detii un astfel de site
  - propria ta pagina web pe site-ul BizzFinder, indexata SEO in motoarele de cautare precum google, amazon, bing, yahoo
  - capital de imagine prin contributia ta la dezvoltarea mediului de afaceri romanesc in ansamblul sau

Abonament SilverBizz

Abonament SilverBizz

Valabilitate 1 an

Poti publica
un spot publicitar despre
afacerea ta

si
un spot publicitar cu
oferte de munca

Vezi Beneficii

*
Pret 74 euro - taxe incluse

Cumpara Abonament SilverBizz

Abonament GoldBizz

Abonament GoldBizz

Valabilitate 1 an

Poti publica
5 spoturi publicitare despre
afacerile tale

si
5 spoturi publicitare cu
oferte de munca

Vezi Beneficii

*
Pret 250 euro - taxe incluse

Cumpara Abonament GoldBizz

Abonament StarBizz

Abonament StarBizz

Valabilitate 1 an

Poti publica
10 spoturi publicitare despre
afacerile tale

si
10 spoturi publicitare cu
oferte de munca

Vezi Beneficii

*
Pret 365 euro - taxe incluse

Cumpara Abonament StarBizz


Daca nu stii care abonament se potriveste afacerii tale,
solicita recomandarea noastra printr-un mesaj la numarul de
Whatsapp +34.643.194.544.

Achizitioneaza acum un abonament la Bizzfinder si primesti cadou
30 de zile de publicitate
gratuit ! *


Fidelizare membri Bizzfinder!!!
Recomanda minim cinci antreprenori din zona ta si ai sansa
sa iti dublezi perioada de valabilitate a abonamentului ! *

*Cere detalii pe WhatsApp sau Messenger.

Utilizator nou

Introdu datele pentru cerere inscriere !
(*obligatoriu)

Loading
Your message has been sent. Thank you!